Liity jäseneksi

Jäsenkampanja 2023

Toimintamme perusta ja edellytys ovat aktiiviset jäsenet. Heitä on onneksemme toimintaamme löytynyt ja näin uskomme olevan myös jatkossa.

Seuran tulonmuodostuksessa tärkeä osuus on tanssien järjestämisellä. Jotta niiden järjestäminen on jatkossakin mahdollista, ja olosuhteet sekä tanssijoiden että järjestäjien osalta ovat kunnossa, olemme seurassa suunnittelemassa karaokelavan peruskorjaushanketta. Hankkeeseen on mahdollista hakea avustusta.

Olemme päättäneet järjestää jäsenkampanjan jäsenmaksujen keräämiseksi ja uusien jäsenten hankkimiseksi. Jäsenmäärä on tärkeä peruste haettaessa avustuksia hankkeille ja osoitus aktiivisesta ja laajasta toiminnasta paikkakunnalla. Jäsenmaksutuloilla on tietysti myös toimintaa tukeva vaikutus.

2023 jäsenmaksut ovat:
Aikuiset 10 €
Lapset alle 17 vuotta 5 €

Maksut Kuohu ry:n tilille FI08 5533 0020 0468 55

Maksaessasi mainitse viestikentässä nimi, paikkakunta sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero kaikista maksetuista henkilöistä. Voit myös halutessasi tukea toimintaamme maksamalla haluamasi kannatusmaksun samalle jäsenmaksutilille. Kiitos kannatuksesta! 

Voit myös ilmoittaa tiedot joko täyttämällä lomakkeen tästä linkistä: Rekisteröidy jäseneksi tai sähköpostilla osoitteeseen kuohu.lohijarvi@gmail.com.